MeH CLicK!!!!! PaSTi ADa YaNG BerGUnA....

Wednesday, December 18, 2013

Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

Haha agak lawak sebab ini first time menceburkan diri dalam segmen mensegmen ni. Punyalah kalut tak paham arahan. Harap2 betullah caranyer ni haha.

Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

25 comments:

Akif Imtiyaz said...

Assalamualaikum...
Salam Ukhwah Fillah ...
BW Sini Dari Segmen Yang Sama
DONE FOLLOW SINI ..FOLLOW BACK ..TQ TQ
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Azlina bt. Azis said...

ooo cam gini erk caranya haha. tq2 dah follow awk juga hehe

Sally Yatiey said...

Selamat bersegmen ;D

Liana Sulaiman said...

semoga berjaya....dari segemn yg sama

Sya Nadia said...

hi..slmt berkenalan...
bw sini and follow..
kita dr segmen yg sama.. :)

YUS said...

hi mokcik! Yus datang kunjung balas ni! gudluck ya! hehe..

Dhia Dirham said...

salam kenal
http://dhiadirham.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Budu Bilis said...

Assalamualaikum. Singgah dari segmen yang sama. Done follow. Happy blogwalking :D Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

nur farahain said...

hye! Done follow blog awak.
jomm follow blog saya plak
http://akuainkausiapa.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Pha Is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama..
dan follow sini. #38

Maria Firdz said...

Salam Jumaat... salam ziarah dari segmen yang sama...semoga berjaya... ^_^

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Mime MF said...

all the best!
dari segmen yang sama:D

ros_reeza said...

Assalamualaikum.. Singgah sini dari segmen yg sama dan follow :)

http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Kisah Si Dairy said...

dari segmen Mialiana
http://www.kisahsidairy.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
good luck ye!

Nuna Pringia said...

nuna balas kunjungan.. good luck tau.. nuna follow sini.. :)
http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Hatin Athirah said...

berbalas kunjungan :) GoodLuck. moga kita sama2 ada rezeki ya.

http://diarionlineaten.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html#comment-form

Ina Amani said...

Membalas kunjungan :)

Follow sini #42

http://havinue.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html


Jom tengok giveaway yang sedang berlangsung :)

http://havinue.blogspot.com/2013/12/giveaway-yang-sedang-berlangsung.html

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye...

ayu ada buat segmen simple je ...boleh la join nanti...tq ye

http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Nuna Pringia said...

nuna blogwalking sini.. dari segmen yang sama.. semoga berjaya. senang2 datanglah blog nuna.. :)
http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

herm..diri ini yg lemah said...

Assalammualaikum Makcik.. alang dah follow blog makcik.. semoga berjaya da;a, segmen ya???

Mia Liana said...

Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013. Good luck.. (^_^)

Azlina bt. Azis said...

TQ korang semua muah muah

Aben Mpun said...

Salam sejahtera... datang ziarah dari segmen yang sama..
selamat maju jaya dalam bersegmen ^__^

Cikgu Norazimah said...

Singgah dari segmen yang sama.. all the best ;)

http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

sYiRa LoKMaN said...

salam...terjah sini ^_^
semoga berjaya dlm berblog :)
hehe..syira ada buat
PENCARIAN BLOGLIST ! ^_^ JOM JOIN TANDA SOKONGAN ^_^
HADIAH SPECIAL BUAT ANDA :D
http://syiralokman.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...