MeH CLicK!!!!! PaSTi ADa YaNG BerGUnA....

Tuesday, December 10, 2013

McD Tampoi

Kejadian malam Sabtu. En. Suami nak ambil barang baik dari kawan dia kat Tampoi. Bini dan anak2 berguling2 gak nak ikut sama. Oleh sebab dia suami mithali, bawaklah jugak walaupun bedengung jerk dengan kerenah budak2 yang asik nak bergaduh sepanjang perjalanan.Nasib yang sorang masih lompat2 bintang kat kampung. Dengarnyer dah sampai ke Pulau Pangkor ikut mak sedara dia. Hamboiiii bersuka ria tinggalkan omak ekau yerk nak!!!  

Masa nak balik ke rumah, signboard McD terpampang dari jauh. Mia dah start merengek nak ice cream. Mula2 nak drive thru jerk. Oleh sebab Q panjang, en. Suami ajak lepak jerk kat dalam. Lagipun bolehlah budak2 ni main playground jugak. Baik boss!!! Lepas tu masing2 janji tak nak order lain2 sebab masing2 dah makan kat rumah. Ok! Set! Jom masuk.

Buat muka teruja dapat makan ice cream RM1. Kesian kat budak ni tak pi holiday mana2 taun ni. Mood omak dia nak ngemas rumah jerk sepanjang cuti hujung minggu. Bukan 1 rumah, dua rumah ok! Sampai dah tengah bulan ni, satu mender pon tak beres2 lagi huh!

Eh!! Mama ni nak ambik gambar tak cakap. Kita tak sempat nak posing. Meh ambik gambar sekali lagi. Layaaaannnnnnn......

 Anak beranak rambut dah macam sabut kelapa.

Budak ni punya perangai memelik sejak akhir2 ni. Tau nak ikut cakap dia jerk. Kalau idak, dia punya hangin boleh terbalik rumah.

Macam comel jer.......tapi berangin satu badan.

Posing plak ngan mama. Opppssssss!!!!!! terorder Mc Chicken plopssss haha. Laki bini bertogether gether tak tepati janji. Gip me five hahahahahaha.

Sebelum balik ambik gambar ngan tokei kedai. Bye2!!

1 comment:

Lynn Hamzah said...

hahahaha...nak aiskrim mcd juga la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...