MeH CLicK!!!!! PaSTi ADa YaNG BerGUnA....

Wednesday, May 30, 2012

kisah UMobile

Semalam excited sangat sebab dah daftar UMobile kat depan Maslee. Kata Amoi tu, 2 ker 3 jam dah boleh pakai. Jadinya, kalau tak pukul 9 malam, pukul 10 malam dah boleh melayari internetlah ni.

Balik rumah dengan excited siap2kan kerja rumah. Tak masak pon. Sebab lauk semalam ada lagi. Just nak masak telor dan potong timun untuk tambah2 lauk. Bila dah pukul 9 malam. Cepat2 install. Tapi cam belum boleh pakai. Tunggu jerklah pukul 10 malam. Ni kompon boleh, sebab dah amoi tu cakap 2 ker 3 jam kan.

Bila dah pukul 10 malam, cuba connect. Eh tak boleh jugak ?? Takper2 tidur dulu. Besok bangun pagi2 dan download mana2 movie yang best.

Pukul 3.50 pagi terjaga. Wahhh!!!! Semangat U....Mobile. Pi connect dengan senyum simpul. Hampeh!!! Tak boleh gak. Ini tak boleh jadi. Keluarkan sim kat dalam modem dan masukkan kat Samsung Galaxy Y. Eh!!! Tak boleh gak ??? Nak baling ke dinding ker?? Nak buang dalam lubang jamban ni ??? Relax2 dulu. Jangan2 line kat rumah ni x ok kot ?? Problem ni. Jadi angkut sumer dan masuk dalam beg. Try kat Office pulak. Sementara nak tunggu azan Subuh pi lipat baju yang menggunung dulu hehehehe.

Sampai opis, nampak Man Kueh dah balik dari bercuti kat kampung. Wah!!! Berseri2 Man Kueh. Cam baru lepas jumpa awek kampung jerk. Suh dia tengokkan Berokband tu. Setakat boleh install jerk. Memang tak boleh connect. Mood memang bengang betullah!!!!! Siap engkau amoi, kalau tak boleh gak lepas jumpa kang, kompon aku sunat engkau!!!!!!


Jom Mia bawakkan -Sila klik sini

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...