MeH CLicK!!!!! PaSTi ADa YaNG BerGUnA....

Saturday, October 11, 2014

RESTORAN ANGAH D & C

Hari tu sebelum balik raya korban macam biasa Mokcik kena sattlekan dulu kerja2 kat rumah. Kang seronok sangat nak balik kampung, balik rumah balik tengok macam kapal karam Mokcik jugak yang meroyan tak tentu pasal. Sattlekan basuh berbakul2 baju, sidai baju, kemas dapur bersih2 hingga menciutkan, buang segala sampah sarap, sapu satu rumah............lepas tu terbongkang kepenatan. Bila dah siap kemas, takdernya Mokcik nak masak2 lagi. Jom kita makan kat luar!!!!!

Pilah kat Restoran Angah D & C kat Bandar Baru Uda. Ada 2 cawangan lagi kat  Taman Munshi dan Giant Extra. Tapi tak pernah pergi lagi 2 tu sebab dah terbiasa yang dekat sini. Pernah sekali dulu pergi, tokey kedai bisik2 dengan pekerja dia bila nampak en. Suami. Lepas tu isteri dia cepat2 pandang kitaorang lepas tu tanya kat Mokcik kenal tak adik dia. Eh! Eh! Terkedu2 Mokcik sebab terasa2 pulak cam retis adanya hahaha. Rupanya sejak peristiwa en. Suami masuk tv dulu, nama Mokcik pon pemes sekejab dikalangan kawan2 hahahaha. Masa tulah baru tau kakak kawan Mokcik tu isteri tokey kedai tu. Sedangkan pernah menebeng kat rumah dorang kat KL masa belajar2 dulu. Bila dah meningkat usia boleh terlupa pulak hehehe. Tapi haritu dorang takder...tak dapatlah nak berbual mesra macam haritu.

Perrrggghhhhh giler tak sedap fish n chip kat sini dengan harga cuma RM8 bila tengok gaya makan sampai segitu sekali akakakaka.

Chicken chop grill Wafiy punya harga lupa plak, tapi kalau yang x grill just RM5.

Arfan selera spagetti haritu.

En. Suami ambik sama ngan cinta hati dia fish n chip.


Budak2 ni terpinga2 order sirap bandung tapi datang cam air tembikai susu. Bila tanya balik. Orang tu kata betullah sirap bandung. Cer rasa. Eh! eh......betullah sirap bandung!!!!!!


















3 comments:

Lynn Hamzah said...

warna hijau ek sirap bandung dia...hihihi...special...

adekmanjerr79 Muskecik said...

Hahahha... sirap bandung hijau

ros_reeza said...

sedap, sedap!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...