MeH CLicK!!!!! PaSTi ADa YaNG BerGUnA....

Monday, April 28, 2014

GANTIKAN ORANG

 
Haha telur ni takder kena mengena dengan cerita hari ni, masa nak upload tadi boleh tertarik plak gambar ni. Mehlah mehlah masuk sekali, ingat telur pon taknak glemer kat belog mokcik ker hehe. Tapi bagus gak ada bekas ni sebab leh tapis air basuhan telur tu. Bagus jerk air dia tos ke mangkuk tu hah hehe jimat masa Mokcik nak lap2 bagai.
 
Nak bagitau korang sebenarnya semalam Mokcik kat sini. Itu pon last minute kena gantikan orang. Maklumlah ceramah berbayar rugilahkan kalau tak berganti. Masa diberitahu pon Mokcik blur2 ni. Main pergi jerk. Entah kena buat apa kat sana pon tak tau. Tapi agak2 ada makan free kot pergi jerklah akakakakaka

Selfie ngan semua jelitawan LPP yang hadir. Dorang ni dah datang dulu. Dah takder orang baru cari Mokcik. Nasib ceramah best.

Adoiiii jauhnya. Tengok orang lain kuarkan hampon lepas tu zoom lepas tu kechek kechek. Mokcik pon sama ngikut kuarkan hampon, pon sajerk jer jari dok tarik kat screen phone tu, eh apsal tak boleh zoom ni? apsal? apsal? Lepas tu jeling kiri kanan ooooo hampon dorang mahal punya. Tarik hampon sendiri dekat2 kat muka, kang dorang tau hampon nko tak power....malu arrrrr huhu.

Susah2 sangat kita ambik jerk gambar kat bag goodies. Sama jerk gambar penceramahnya pon. Memang best arrr pakcik ni memang terbaik. Tak sanggup nak tinggalkan tempat duduk. Rasa nak terkucil pon kepit kan ajer haha.

Pukul 5 baru selesai semua. Hambek!!! Bila dah petang baru nak balik. Pukul 7 lebih baru sampai rumah huhu.

4 comments:

Nazhatul said...

Hahahaha... baru tau kak ina ada blog. Rajin mokcik menulis. Blog kita terbiar sepi. Malas nak menaip. Hahaha.

Lynn Hamzah said...

bestkan ceramah dia kak ina...nanti nak share juga la kat blog...hihihihi...sempat share through wassap jer td...

Azlina bt. Azis said...

I pon baru tau U ada belog ngeeeee

Azlina bt. Azis said...

takper Lynn, selagi lom 40 hari nko blh bercerita terus haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...