MeH CLicK!!!!! PaSTi ADa YaNG BerGUnA....

Monday, April 21, 2014

INSTAGRAM

Errrrmmmmm apa erk nak citer kat korang sebelum balik ni erk erk. Haha nak gak cerita walaupun takder cerita akakakakaka. Saper2 yang terbaca jangan muntah heh Mokcik nak merapu ni haha. 

Hari ni tangan tergatal pi download instagram kat mobile. Lepas tu pening jab nak guna. Tapi kejab jerk. Try2 berjaya gak. Tapi dok bebal rupanya kat instagram tu boleh comment. Lepas 6 jam baru perasan ada orang komen kat situ akakakakaka. 

Sorrylah yerk Mokcik tak perasan. Mokcik ni kalau mender2 yang takder keperluan ni memanglah malas nak bermanja. Tapi dah alang2 en. Suami dah bagi hampon ni, mehlah kita buat dia rasa bangga yang apa diberi tu amat berguna kan kan.
Gambar pertama diinstagramkan hari ni. Uuuuuu memanglah mengantuk Mokcik lepas sattle sebungkus tadi. Terima kasihlah pada yang sedekahkan hari ni. Sebenarnya saya pon tak tau sapa yang bawak ni. Main bedal jerk ekekekeekeke.

5 comments:

Marou Apple Hijau said...

boleh lah BBL follow lepas ni.

psst, boleh tak jangan use keyword security kat kotak komen ni. susah nak komen bila ada security code bagai. tq

Azlina bt. Azis said...

oh gitu eh eh haha

Anonymous said...

errmmm

Lynn Hamzah said...

haaaaa...apa lagi...ubah ler setting cepat...

hikhikhikhik...sukanya dah ada kawan kat IG...

Azlina bt. Azis said...

hehe macam dah ubah. ntah betol ker idaklah haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...