MeH CLicK!!!!! PaSTi ADa YaNG BerGUnA....

Thursday, May 30, 2013

35

sudah aaaaauuuuuuu..... berlambak wish rini kat FB. Terima kasih banyak2 yer kawan2, customer2 dan saudara mara. Rajin korang bagi ucapan2 bagai. Terharu mokcik.

Kononnya lunch tadi nak pi JPJ. Nak renew lesen memandu. Kan sekarang tarikhnyer ikut birthday kan. Oleh kerana takut terharu orang JPJ pon wish sama, saya tunda jerk esok baru pi. Yang sebenar malas nauzubillah nak pi haha. Pi esok jerklah. Esok saya ambil cuti sebab anak saudara nikah. Sebelum pergi tu singgahlah kejab JPJ tu. Dekat nau dengan rumah. Cuma pagi tadi saya terlupa. Alaaaa birthday sendiri pon selalu terlupa akakakaka.

Oleh kerana tak jadi pergi, saya pi lunch ngan Lynn PA kat S'Mart. Dah lama nau tak pi makan kat sana gara2 harga makanan semakin cekik darah haha. Tapi sebab tempat makan yang satu lagi tutup, terpaksalah kitaorang menderma gak kat dorang.

Bila balik semula ke opis, oppssss tekezutt mak!!!! Ada bungalah. Ohhh my lovely en. Suami bagi rupanya. Aduh romantiknyerrrrrrr hahahaha. Mano den nak lotak ni hah !!!

Posing sat ngan bunga. Kang dah layu dah takleh wat apa. Eheh apsal gemuk2 jari mokcik tu huhu

2 comments:

Lynn Hamzah said...

alololololo....sweeeettnyerrr...

Azlina bt. Azis said...

sweet ikut tuan Tanah haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...