MeH CLicK!!!!! PaSTi ADa YaNG BerGUnA....

Monday, December 31, 2012

Selamat Tahun Baru 2013 semua!!!!!!!!!!!

Huh!! Cam ucapan syok sendiri gitu kan. Maklumlah tinggal sensorang kat ofis rini. Budak dua orang tu pi PPK Senggarang rini. Semua client takleh access server. Hahaha dua2 kena berjuang di hari tahun baru. Mokcik jaga opis. Jadi operator, jadi PAR, Jaga line. Kalau nak tau line clear or tak kenalah wat N3, kena tinjau2 pesbuk hahaha.

Azam tahun baru ??? Errrmmmmm takder azam yang gempak2lah seperti biasa. Semua kerja leh sattle, gaji tahunan leh naik, leh urus keluarga dengan baik. Kira oklah tu hahaha (takder wawasan betullah)

Cuma tahun ni, ada xtra skitlah. Harap2 rumah kedua kami yang dalam proses pembelian takder masalah. Boleh simpan duit lebih skit nanti untuk renovate (semoga Allah beri lebih rezeki) dan kalau boleh taknak ada kena interest langsung.

Sabtu lepas, pi jengok2 rumah tu. Tapi tak boleh masuk. Skodeng dari luar jer (semangat terlebih). Macam dah nak siap sangat jer. Cuma sinki jer yang jelas belum pasang dan jalan belum di tar. Yang lain sumer macam dah complete.

Kek Seng bagi tempoh sampai bulan Jun 2013 untuk sattlekan bayaran. Wahai tuan perbendaharaan....tolonglah sattlekan sebelum tempoh itu yer, tolonglah tolong!!!!!!!!

 
En. Suami ambik feel tengok enjin keta kat depan rumah akakakka. Nampak tak dua orang budak kat playground depan tu. Mia ngan Wafiy sedang berhiburan sampai berpeluh huhu
 
 
Keadaan dalam rumah yang saya skodeng dari tingkap depan. Tengah berfikir nak wat cornice gaya mana sebab siling atas tu senget dan nampak tulang tengah rumah. Cam tak cantik. Tapi nakkan cahaya dari tingkap atas tu.
 

Pandangan depan rumah. Arfan dah besar, tak xcited lagi nak main playground. Duk tunggu kat depan rumah bincang2 ngan baba tentang masa depan wakakakaka.




3 comments:

Lynn Hamzah said...

hehehehe...bagus arr arfan...x sabarnya nak berjiran dengan kak ina sekeluarga...bulan puasa nanti leh la bertukar2 lauk pauk yer...hehehe...

Azlina bt. Azis said...

huhu sempat ker ??

Mas Zull said...

assalamualaikum....bestnya nak pindah rumah baru yer...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...