MeH CLicK!!!!! PaSTi ADa YaNG BerGUnA....

Sunday, December 16, 2012

poyoss

Hahaha sakan betul membeli semalam. Rumah pon belum siap lagi. Tapi gelora membeli macam duit ada beratus2 ribu dalam tangan. Ini semua gara2 Mocha Italy wat saleslah semalam. Tapi tak sempat nak menang motor sebab datang dah lambat. Kalau datang cepat pon, leh menang motor ker hahahaa.

sinki ni saya beli dengan pili yang siap ada filternya pili tu harga RM290
 

sebenarnya nak pi beli ini jer, sebab harga RM68 yang panjang 2M. Tapi punyalah rambang mata....


Sekali terembat dengan penyedut asap ngan dapur masak kat bawah ni sekali brand LEBEN. Cam orang pelat jerk bunyinya kan. Asal nak pakai dapur biasa jer tanpa hod. Tapi......


Ada lagi eksesori tpt penyidai towel cam kat hotel yang saya beli hehe (feeling toilet hotellah pulak) lepas tu 2 batang tpt penyidai towel biasa untuk bilik  dan 2 tempat letak barang untuk toilet yang masing2 beharga RM18.
 
Agak2 lah....tiap2 hari, berasap ker dapur ku nanti ???? errrmmmmm
 

2 comments:

Lynn Hamzah said...

gempak2...tentu cun nanti dapur kak ina...dapur lynn pun lum ada lagi hood tu...

Azlina bt. Azis said...

entahlah lynn cam maner leh terbeli plak. sebenarnya tak nak pasang pon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...