MeH CLicK!!!!! PaSTi ADa YaNG BerGUnA....

Monday, December 3, 2012

harapan punoh!!


Aduhaiiiii......baru jerk semalam menyuarakan rasa terujanya nak memiliki set periuk Tupperware Brands kat FB. Terbayang2kan, betapa berserinya dapur baru ku nanti dengan deretan periuk belanga steel yang berkilau2 gitukan.


Sekali!!!!!! TV kat rumah melotup malam tadi. Terkejut mak. Masa tengah masak cekodok plak tu. Inilah TV leper pertama yang saya miliki. Itu pun beli dari adik yang tak berapa nak guna kat kampung. Walaupun bukan Plasma ke, LED ke, setakat HD pon mokcik sayang ooiiiiii.

Apo nak buek kan. Tariklah TV bebudak yang montot besar tu kat bilik kuar. Hahahaha sejomput jerk tengok screennya. Nak tarik tv yang dari bilik kami pun dah rosak lama dah.

Sabar2 wahai hati. Tunggu jerklah bila dah duk umah baru nanti. Eh!!! TV SONY yang letes yang besar 40 inci tu berapa erk ????

2 comments:

Mas Zull said...

assalamualaikum...alahaiii cian nyer mcm mana boleh meletop tv tu...:)

Azlina bt. Azis said...

kesian kan kak. sob sob

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...