MeH CLicK!!!!! PaSTi ADa YaNG BerGUnA....

Sunday, September 7, 2014

MESYUARAT AGUNG PPNJ 2014

Khamis lepas Mokcik terlibat ngan Mesyuarat Agung PPNJ kat Berjaya Waterfront Hotel. Pertama kali Mokcik dilantik jadi urusetia sedangkan selama ni Mokcik dijemput hadir sebagai Yang Berhormat akakakaka. Memang betul selama kerja ni, inilah pertama kali Mokcik jadi urusetia. Itupon sebab ada kena mengena dengan kerja2 Mokcik nihah. Kalau idak kad jemputan tu Mokcik jeling jerk sebab kalau hadir bukan ada Zill Faezrul pon akakakaka.

Walaupun tak dapat apa2 bayaran sampai tapak kasut Mokcik tercabut, takper2 hotel dorang sediakan sangat best. I loik! Tapi bukan dekat Berjaya Waterfront, dekat Blue Wave Hotel. 

Siap ada dapur dan microwave segala. Kasi kitaorang duduk semalam jerk ker?? Patut kasi dok seminggu barulah terkesan dapur tu haha.

Bilik besar leh main kejar2 ni.

 Pandangan ke pintu masuk bilik.

Bilik air.

Malam tu en. Suami bagitau makan kat Sayam sebab sedap. Eh! Cam mana U tau kat sana sedap??? Tak pernah ajak I makan pon??? Errrmmmm...

 Makan ngan kanak2 riang ini.

 Me punya. Nasi goreng daging merah. Rasa biasa2 jerk. Nasi pon macam rasa dah siap lama.

Nasi goreng Amerika. Serupa cam nasi Mokcik tadi tapi tenggekkan telur mata jerk. Terus label Amerika mai adeh!!

Meehoon Tomyam pon biasa2 jerk. Apa yang best en. Suami ooiiiiii????? En. Suami cakap Sayam banyak tempat. Mungkin pi salah tempat ni. Hokey!!!! Bawakkan I kat tempat yang best tu. Bukan main lagi pi makan sedap2 tak bawak I erk gggrrrrrrhhhhh

Sebelum balik bilik, boleh pulak budak2 ni tapau chicken wing ni. Tak padan yang kecik, napsu makan besau ni.

 Breakfirst Time! Telur separuh masak, wajib.

 
 Mehoon goreng. 

 Zila n Dalilah.

MesyuaratAgung PPNJ kat dewan Berjaya Waterfront Hotel. Setiap kali meeting ni, mesti ada acara tarik tali. Jadi pengarah LPPJ ni bukannya kerja mudah. Mesti pandai tarik tali jugak. Mesti lebih kuat dari ahli mesyuarat yang lain. Tabik my boss!


 
Biarkan pakcik2 bermesyuarat, biarlah pakcik2 jerit sokong lepas tu pakcik yang lain jerit pulak x sokong. Sambil2 tu gadis2 yang tuan pengarah gelar untuk kitaorang aauuuuuwwww, selfie2 dulu ngeeeeee...

@Man Kueh pon datang gak dari KL. Masih menjadi rebutan walaupun dah serabai untunglaaaaaa

Kasut ini, kasut ini sudah buat spoilt dengan Mokcik. Bukan main lagi Mokcik gilap supaya bersinar2. Boleh pulak masa melepak2 dah abis pemilihan, Mokcik baru terperasan tapak dia dah merekah. Patutlah masa bergerak rasa cam tapak dia lembik2. Ingatkan sebab karpet tebal. Dahlah masa nak cop parking kena menapak jauh gggrrrrrrhhhhh bengang100x.

Habis pemilihan, terus kelaparan sebab tak sempat nak minum pagi. Kerjakan ikan ngan udang dengan sepenuh tenaga hihi.

 
Alaaaa senyuman dah tersenget sebab telah diusik oleh @lynn hamzah.

Cik adik manis pon nak senyum jugak!!! Meh gadis manis ambikkan gambar yeyyy

Orang2 kuat dok settingkan network, settingkan tempat undian kelaparan sebab x sempat breakfirst. Tidurpon tak sempat malam tadi. Tabik springgg!!!!!

2 comments:

Lynn Hamzah said...

ambbbboiii...siap update bilik hotel lagi...untung ler dapat tidur hotel...hihihihi...

apesal breakfast sket jer? diorang kata kat grand blue wave makanan sedap sedap...

Azlina bt. Azis said...

i diet u

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...