MeH CLicK!!!!! PaSTi ADa YaNG BerGUnA....

Tuesday, June 12, 2012

serabut

Hari ni buat jadual untuk turun kawasan untuk minggu depan. Agak bermasalah. Nak kena confirm dengan desk officer PPK. Lepas tu kena pulak booking kenderaan pejabat. Masalahnya bila desk officer ada pada tarikh tu, kenderaan pejabat pulak takder. Begitulah sebaliknya. Jadi terpaksalah selak semua tarikh bulan ni. Harap2 tak bertindih dengan meeting atau komitmen lain.


Bila dah serabut2 begini, teringat2 ladang teh kat Cameron hari tu. Rasa tenang jiwa yang memandang. Bila nak pergi lagi?? Hehe




2 comments:

cikyatz said...

best kan kat sini..akk ni gamba kat Bharat teh kan??hehe..

Azlina bt. Azis said...

yup bharat hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...