MeH CLicK!!!!! PaSTi ADa YaNG BerGUnA....

Wednesday, November 7, 2012

tak larat mokcik hah!!


Ini gambar dari handphone yer. Tu sebab kelam. Orang2nyer pun tak cerah kan. Dah macam gambar lama jerk rupanya haha. Gambar yang betul2 akan dapat Jumaat ni. Harapnyer cantiklah. RM60 tu. Berbaloi lah dengan cameraman yang perlu bersabar snap berkali2 supaya nampak perfect kan. 5 perangai tu haha.

Gambar ni masa graduation day NURI Education Ahad lepas. Banyak slot drama tau setiap kali nak ambil gambar cam ni. Ada jer yang buat kantoi itu gambar. Tengok muka toyer Arfan. Tu muka taknak bergambar tu. Tapi kena paksa gak ambil gambar. Tengok plak aksi Mia. Boleh2 nak rasa gak tempat simpan sijil tu. Masa gambar sebenar, saya dok takut2kan apek cameraman tu nak tangkap saper yang tak leh dok diam. Diamlah sekejab. Tapi bila pakai handphone, dah tak makan saman dah. Nak jugak pegang. Haru betullah!!!

Adib Wafiy pulak dok bengang yang Mia asik dok nak pegang sama benda panjang tu. Dahlah aksi tarik menarik berlaku. Agaknyer kalau apek tu kasi kesemua gambar yang dia snap, mau pecah perut dok tengok gambar2 candid tu. Adoi!!!! Baru 3 tu. Tak larat doh mokcik hah!!!

4 comments:

Lynn Hamzah said...

hahahahah...sempat juga akak amek gambar mcm nie yer...lynn kalau amek pun next year la kut...

apa kata akak minta dengan apek tu semua gmbr2 yg ada...leh jadikan kenangan tau...

Azlina bt. Azis said...

hahaaha berpeluh apek nak layan

are_lin@yu said...

comelnya tringin nk da pic family time bsar ni plak.hehe

Azlina bt. Azis said...

kan ayu, tapi mahal sangatlah harganya. nyampah huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...