MeH CLicK!!!!! PaSTi ADa YaNG BerGUnA....

Sunday, November 9, 2014

GRADUATION EXORA RIA 2014

Dah hujung2 tahun ni, startlah mak pak yang ada anak tadika sibuk publish gambar anak pi convo. Cik Mia idaklah convo lagi tapi terlibatlah dengan persembahan itu ini bagai tapi Mokcik pon tak tau apa tah jenis persembahan dia. Kali ni dorang buat event ni kat Dewan Tun Fatimah kat UTM, Skudai. Cikgu dia kata pukul 11 pagi dah boleh hantar anak untuk makeup. Amboi cam retis nko nak, pukul 2 start event, pukul 11 dah kena makeup. Tapi pukul 10 pagi Mokcik dah hantar dia sebab nak pergi Jom Heboh kat Angsana akakakakaka. Sampai hari ni dia tak tau kitaorang pi Jom Heboh tu. Gambar pon tak boleh ambil untuk mengelakkan bukti. Kalau dia tau, mau halilintar kat rumah tu kang akakakakaka.

Baju ni dah dapat 2 minggu sebelum. Kena bayar RM55. Masa balik dari majlis tu, Mia cakap baju dia dah koyak sebab kawan dia tarik. Nasib kat layer belah bawah skirt tu taklah nampak sangat. Bayar RM55 untuk sekali pakai dah koyak huhu. Tapi takper nanti mama jahitkan boleh pakai lain kali sebab design dia cantik.

 Original's Mia

Sekali jadi macam ni haha. Masa nak ambil, Apak dia sampai tak kenal mana satu anak dia. Dah macam opera cina hah.

Dah kelam kabut, cikgu dia boleh bagi biola pulak. Mia kata masa latihan dia dapat yang ketuk2 tu. Ambik!! dia dah gentel mender tu macam guitar hah! Belasahlah nak!

Mia cakap ini kawan kelas dia. Tapi kenapa kecik nau anak Mokcik ni????

Kejab jerk budak ni dah nak masuk 5 tahun. Cayang sangat2 ni!

 Ini pesen hutan belantara 3 beranak ni.

Opera's Girl dah kelaparan. Entah makan apa siang tadi. Mehlah layan makanan kegemaran dia. Nasi kosong ngan telur dadar layan......



4 comments:

Lynn Hamzah said...

amboiiii mia...cantiknya dia...

Eza Azis said...

Haha...makeup x than.trprnjat busu...kalah mkeup busu mse kawen...

Azlina bt. Azis said...

Lynn hamzah..cantik shangattt...haha

Azlina bt. Azis said...

eza azis... jangan jeles haaaaa. wei dah rindu coconut shake arrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...