MeH CLicK!!!!! PaSTi ADa YaNG BerGUnA....

Wednesday, September 18, 2013

SuperStar

Cerita 2 minggu lepas baru nak publish hari ni ekekekeke. Ni en. Arfanlah punya beriya2. Ikutkan saya takder kerjanyer nak pi Angsana ni. Lagi nak melayan si Mia yang excited dengan apa sahaja tu....adoiiii penat betul nak ngekor dia ke sana kesini. Tapi badan tetap membangun dengan jayanyer uwaaaaaaa. Baru timbang tadi. Kejab jerk tadi. Patut rasa sempit2 segala uwaaaaaaa lagi.....
 
Pemilihan calon SuperStar ni dorang buat kat Angsana 2 minggu lepas. Kitaorang terus pergi lepas ambil en. Arfan dari latihan futsal. Kalau balik rumah dulu kang kompom Mokcik malas nak kuar balik. Saya tak tengok sangat sebab terpaksa melayan anjer Mia. Tapi sempat jugaklah kerling2 bila en. Suami plak ambik alih tugas tu. 
 
Ada yang best ada yang macam akakakakaka cam manalah dorang ni boleh tergamak nak wat aksi ngeri kat tengah2 orang ramai tu. Rasanya kalau Mokciklah, masa tengah Q ambil giliran tu tiba2 Mokcik hilang tak dapat di kesan sebab dah tau performance cam hampeh tak payahlah nak berangan lebih akakakaka.Tapi takper sekurang2nya budak2 tu berani kan kan.

 
Tengah syok2 tengok peserta yang best berzapin.....eh! eh! Nampak opismate tengah cuti pantang bersalin pon ada. Jom kita snap gambar dia akakakakakaka.
 
Sampai terselit2 tengok dorang buat performance. Lepas tu mak dia asik cuit ingatkan jangan nak melebih2 sangat. Kang dah terhumban ke bawah, dorang pulak tengok korang buat performance.

Masa break tengahari tu, en. Suami ajak budak2 ni bergambar ngan budak2 SuperStar tahun lepas. Saya malas nak ikut sebab dah terpesona ngan satu kedai baju tu ngehngeh. Sekali rupanya satu gambar pon dorang tak ambik sebab masing2 pemalu. Loooorrrrrrrrrr pemalulah plak anak2 ambo ni. Jadi ambik gambar ngan backdrop jerklah yer..............


Alahai gedixnya kamu cik Mia. Berangan cam buat persembahanlah tu. Adohaiiii anak dara ni.


2 comments:

Lynn Hamzah said...

muka mia memang nampak macam amoi la kak...

Azlina bt. Azis said...

kulit plak kelam akakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...