MeH CLicK!!!!! PaSTi ADa YaNG BerGUnA....

Sunday, June 15, 2014

SRI MEDAN

Fuh!!! Lega sikit kepala Mokcik ni bila dah publish blog jabatan. Ingat senang ker nak wat N3 formal ni. Berselirat urat otak Mokcik ni hah nak buat ayat. Bayangkan dari pagi sampai kui 3 tadi dok ngadap mender tu jerk. Asiklah tulis2 padam.....tulis2 lepas tu padam. Itu pon kadang2 ayat merapu gak yang keluar akakakaka kalau tak cayer pilah masuk peladangjohor.blogspot.com.
Confirm korang kata tah apa2 mangkuk hayun ni merepek. Lagi2 kalau nak cerita hal2 kerja cawangan lain. Kalau susah sangat nak dapat fakta, Mokcik belasah jerk ayat2 agak2 korang paham dahlah akakakaka. 

Minggu lepas 2 hari saya takder kat opis sebab berpoya2 kat Sri Medan akakakaka kelas sangat kan pi berpoya2 kat kampung orang jawa. Takper kawan berpoya2 saya pompuan. Jadi laki Mokcik tidak marah kan yang kan kan.

Kawasan berpoya2 pon penuh pokok cili yang gemok2 haha. Alahai bengang jerk tengok gambar blur sebab habis gambar corrupt lagi. Saya tak taulah dah kenapa dengan memory card ni, bila connect kat computer terus gambar corrupt. Sebelum tu okey jerk.
 
Inilah teman sehidup semati untuk 2 hari.Kalau tambah lagi 2 3 hari budak kerempeng ni kompom bolat cam Mokcik. Lawak tak Mokcik pakai tudung cenggitu akakakaka dahlah muka buruk, sajer nak bagi buruk lagi adoooiiiiiii!!!!!

Sebenarnya Saya pi sana sebab ada pembentangan Audit Pengurusan PPK Sri Medan. Letih hokey tunggu sampai 2 hari. Nasib tuan pengerusi lawak. Tapi kalau dia nak hamun orang main dan dia jerk. Yolah.... dia kan bos. Tabik bos!

Thanks orang Sri Medan mempertemukan Mokcik ngan kuih kesukaan ni. Macam kat tempat lain takder. Mestilah mood lain sebab yang ini free akakakaka.

Lepas tu makan tengahari yang marbelous. Tengok arrr muka I yang teruja itu. Cam sebulan tak jumpa makanan etetetete. Jangan nak mengata tudung I eh! Tumbuk kang!

Malam tu tidur kat sini.

Lepas tu tidur kat katil ni. Best betul tidur tanpa di kacau cik Mia yang ala2 baby tu. Tapi tak bestnya macam ada bender lain yang kacau. Perasaan Mokcik jerk kot  huhu meremang pulak bulu tengkok haha.

Sarapan kat hotel pagi tu. Macam yang Mokcik ambil kat hotel2 lain. Kali ni sumpah ini jerk yang diambil ngeeeeee.

Bila dah boring dengar pengerusi membebel ambil gambar kasut pulak. Nampak nau warna tak matching ngan baju lantak arrrrrr ada haku kesah sambil jeling kat @fauziahahmad lalalalala

Konon kan sarapan sikit kat hotel akakakaka aaaaaaaahhhhh ambik nko pekena minum pagi pulak kat PPK. Setiap jenis masuk laju jerk dalam mulut terus ke perut lalalalalala.

Lepas tu tengahari pulak pekena beriani. Ada daging kambing hokey!!!! Boleh nak tengok ajer???? Satu meja pulak dengan GM Sri Medan yang asiklah dok bakar2 suh makan. Mokcik mana boleh kena seru2 ni. Mokcik lemah dengan godaan. Gambar tu hanyalah langkah pertama mokcik ambil seketul daging kambing. Lepas tu, habis semua daging kambing yang tinggal Mokcik sattlekan eerrrrkkkkhhhhh Alhamdulillah....

2 comments:

Lynn Hamzah said...

orang sri medan memang x kan menghampakan orang yang datang...comfirm gemuksss ko kak kalau duk seminggu kat sana...hihihi...

Azlina bt. Azis said...

oooo memang....org sri medan memang the best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...