MeH CLicK!!!!! PaSTi ADa YaNG BerGUnA....

Monday, March 5, 2012

Jelita

Dah lama tak beli majalah. Dulu, masa belum ada Arfan rajin gak membeli. Tapi semenjak Arfan dah pandai ramas2 kertas, trus stop beli. Majalah yang ada pun terperuk kat dalam almari. siap seal lagi pintu dia. Jawabnya memang cam simpan harta karunlah gamaknya. Memang dah lama tak berbukak pintu tu. Mau 4 ke 5 tahun jugaklah.
Kali ni agak teruja plak dengan majalah Jelita. Sebabnya ada Ezani kat dalam dia. Dr Ezani Masterchef tu. Bukan sebab nak sangat try masakan dia. Tapi suka pulak nak tahu perkembangan dia. Bakat tengah meletopzzzz kan. Tengoklah malam2 nanti bila pi petrol kios, kalau ada rembat sajer.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...