MeH CLicK!!!!! PaSTi ADa YaNG BerGUnA....

Sunday, August 9, 2009

Kuih...kuih....meh order kuih raya

Memandangkan raya tak lama lagi, ramailah kengkawan yang mintak tolong jualkan kuih - muih yang beraneka corak dan rasa. Kat bawah ni kuih yang first tiba minggu lepas untuk diketengahkan. Oleh kerana aku cuti seminggu, jadi baru hari ni sempat aku war -warkan kat korang. Ada lagi banyak kuih yang akan menyusul, untuk mencuba silalah ke IT LPP Johor. Tawaran merasa hanya dibuka sebelum Ramadhan yerk.













Tart Gulung Pontian
50 keping - RM20.00
Rasanya memang berbaloi - baloi

2 comments:

lynn said...

best ker kak?

Azlina bt. Azis said...

nak....cubalah rasa. ada sample kat Urusan Pendaftar sekarang ni. Cuba sekali nak lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...